Bhut Jolokia
Papričky Bhut Jolokia, které jsou známé také jako Naga Jolokia, vznikly mezidruhovým křížením. Hojně se pěstují v Indii, kde mají pro růst rostlin a zrání plodů ideální klimatické podmínky. Dostatek světla a vysoké teploty jsou důležitým faktorem pro dosažení vysoké pálivosti. Ta činí přes 1 mil. SHU, což dlouhou dobu činilo papričky Bhut Jolokia nejpálivějšími na světě. Pokud jste vyznavači indické kuchyně a máte rádi ostrá jídla, neměly by Vám tyto papričky či mash z nich v kuchyni chybět. Při používání buďte opatrní.
show blocks helper
Pálivost
Země původu
Objem
Hmotnost
Zobrazuji všech 5 výsledků
-
Chilli omáčka Naga Bhut Jolokia mash se semínky 100 ml
149,00Kč Koupit -
Hořká čokoláda s chilli Naga Bhut Jolokia 50 g
99,00Kč Čtěte více -
Naga Bhut Jolokia chilli vločky 10 g
79,00Kč Koupit -
Naga Bhut Jolokia sušené chilli papričky 10 g
79,00Kč Koupit -
Prášek z chilli papriček Naga Bhut Jolokia 10g
79,00Kč Koupit